Noel Rodríguez i Francesc Rosés
Noel Rodríguez i Francesc Rosés

"La Fórmula: Gran Premi de Rússia", per Esport3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 de Rússia, del qual es farà un ampli seguiment a Esport3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar el resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 20.15.

Aquesta temporada l'emoció ha tornat a la Fórmula1. Sebastian Vettel, al volant del seu Ferrari és, de moment, el líder de la classificació després de guanyar a Bahrein la setmana passada. Però Lewis Hamilton no l'hi posarà fàcil ja que va quedar segon. De moment, es van alternant les posicions en les curses que han fet. És la quarta temporada que es disputa el Gran Premi de Rússia i, fins ara, sempre han dominat els Mercedes, les dues primeres curses se les va emportar Hamilton i la tercera Nico Rosberg. Aquest any, però, tot és diferent, caldrà veure què fan els dos "cavallinos rampantes" de Vettel i Raikkonen i els Mercedes de Hamilton i Bottas. Per la seva banda, Fernando Alonso encara no ha acabat cap de les curses amb el seu McLaren, caldrà veure si han millorat a Rússia.

Diumenge, a les 20.15, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit internacional de Sotxi, amb els comentaris de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en ocasió de cadascun dels 20 Grans Premis de la temporada, amb l'excepció del que es disputarà al mes de maig a Montmeló. El Gran Premi d'Espanya es podrà veure en obert a TV3, tant la cursa de diumenge com els entrenaments de dissabte.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies i al canal 3/24.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut