La coproducció de Televisió de Catalunya "Glumpers", premi d'Animació a la XI edició del Festival El Chupete

La sèrie d'animació "Glumpers", coproduïda per Televisió de Catalunya i Motion Pictures, i emesa pel canal Super3, ha rebut el premi d'Animació a la XI edició del Festival El Chupete, un festival internacional celebrat a Madrid que premia els millors treballs adreçats al públic infantil.

La sèrie "Glumpers" es va estrenar en exclusiva al web del Super3, super3.cat, al gener del 2011 i uns mesos després es va emetre per televisió al canal Super3. Aquesta coproducció de Televisió de Catalunya i Motion Pictures ha estat reconeguda amb el premi d'Animació de la XI edició del Festival El Chupete, celebrat a Madrid.

El Chupete és un Festival Internacional de Comunicació Infantil que té com a finalitat premiar cada any els millors treballs creatius amb valors, adreçats al públic infantil.

Els protagonistes de "Glumpers" són una colla d'amics de personalitats totalment estereotipades i contraposades que conviuen, o si més no ho intenten, en una bonica casa situada als afores de Glumperona. Són d'aspecte humà, arrodonits i tous, van sempre despullats i que no tenen ni sexe, ni nas, ni orelles, ni dits, ni peus, ni pèls. Cadascun és d'un sol color i no necessiten parlar per entendre's perquè es comuniquen a base de sons guturals, rialles i crits.

super3.cat

Anar al contingut