Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

Jordi Sànchez parla de les negociacions per formar govern, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, una nova edició "Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. Jordi Sànchez serà al plató per parlar de les negociacions per formar govern, que ell coordina per part de Junts per Catalunya, i del recurs de la Fiscalia al seu tercer grau.

L'endemà de les detencions al Barça

S'entrevistarà l'advocat de la plataforma Dignitat Blaugrana, Constantí Adell, que va denunciar Bartomeu i l'anterior junta directiva; i s'analitzarà la situació del Barça després de les detencions d'avui, dilluns, amb el periodista esportiu Jordi Martí.

Les vacunes russes

El corresponsal a Moscou, Manel Alías, explicarà com s'està administrant la vacuna a Rússia, on ja n'hi ha tres d'aprovades, i on és lliure per a tots els adults, sense franges d'edat.

El xoc pandèmic

Es parlarà dels efectes que estan tenint la Covid i les restriccions en l'augment de la pobresa i de les desigualtats, amb el professor de Relacions Internacionals a Blanquerna-URL Òscar Mateos.

La taula d'"Els matins"

Arturo Puente i Isabel Garcia Pagan comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia. I connectarem amb Sergi Pàmies per parlar de la situació del Barça i dels titulars que l'han sorprès.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut