Cristina Puig
Cristina Puig
Diumenge, a les 22.05

Francisco Marco i Cristina Garrido, a "Preguntes freqüents"

Aquest diumenge, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig, que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb el detectiu privat i exdirector de Método 3 Francisco Marco, i amb Cristina Garrido, la mare d'un jove assassinat als atemptats de París. L'actuació musical anirà a càrrec de Gemma Humet, que interpretarà la cançó "Tòxics".

Aquesta setmana, "Preguntes freqüents", que s'emetrà excepcionalment en diumenge, entrevistarà el detectiu privat i exdirector de Método 3 Francisco Marco, que desvelarà els secrets mai explicats del cas d'espionatge de la Camarga. Marco va ser el primer auna de les primers persones en assenyalar l'excomissari Villarejo i la seva vinculació amb l'operació Catalunya.

La setmana que s'ha fet pública la sentència pels atemptats de París, el programa conversarà amb Cristina Garrido, la mare d'un jove assassinat en aquell atac. També hi haurà el cap d'Internacional de TV3, Joan Carles Peris, que va informar en directe d'aquells fets.

A més, el "FAQS" tindrà les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés.

A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Manel Manchón, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

L'actuació musical anirà a càrrec de Gemma Humet, que interpretarà la cançó "Tòxics".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut