Paula Bonet "Al cotxe"
Paula Bonet "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.45

Fel Faixedas, Carles Xuriguera i Paula Bonet pugen "Al cotxe"

Dilluns, 4 de febrer, s'emet el capítol 53 d'"Al cotxe", a les 23.45 a TV3. Els convidats d'aquesta setmana són dos actors que han estat parella artística durant 20 anys i una pintora prestigiosa, cotitzada i molt compromesa.

Fel Faixedas i Carles Xuriguera: "Tots dos hem tingut molt mala sort perquè els pares se'ns han mort pel camí."

Fel Faixedas i Carles Xuriguera ja no treballen junts, però es troben molt sovint. Pugen "Al cotxe" a Catalunya Ràdio i l'Eloi els acompanya fins al Tibidabo.

Els dos actors repassen la seva trajectòria conjunta: com es van conèixer fa més de 20 anys i van crear, amb Quim Masferrer, la companyia Teatre de Guerrilla, i les feines posteriors com a duet còmic a la ràdio i a la televisió. Ara cadascú té projectes professionals diferents, en Xuriguera es dedica a fer vi a l'Empordà i en Faixedas fa gira amb el seu espectacle en solitari "Bona nit, benparits!". En una conversa molt personal, divertida i d'una gran tendresa, parlen dels orígens, dels somnis, de la família i dels moments més difícils de la seva vida, sense perdre el sentit de l'humor.

Paula Bonet: "Gairebé tot el que afecta els cossos de les dones queda en la penombra, en les tenebres. Jo he volgut trencar aquest silenci."

Paula Bonet és llicenciada en Belles Arts i una reconeguda pintora i il·lustradora. Puja "Al cotxe" quan surt del seu taller i l'Eloi la porta fins al MNAC.

L'artista valenciana explica que sempre ha tingut dues grans passions: pintar i escriure. Diu que mai va imaginar que s'acabaria convertint en pintora, però un professor la va convèncer que triés aquesta carrera i ho va fer sense avisar els pares. Durant un temps va fer de professora de literatura a diferents escoles del País Valencià fins que va poder viure del seu art. Parla del seu compromís amb el feminisme i de com, a través de les seves obres, vol visibilitzar temes tabú que afecten les dones, com el dol perinatal o el maltractament.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut