Estrena de la segona temporada de "Caigut del cel" a 3Cat, amb Roger Coma investigant nous casos d'herències inesperades

Aquest dijous, 4 d'abril, arriben nous casos d'herències per investigar amb la segona temporada del programa "Caigut del cel". El primer capítol, que gira al voltant d'un violoncel·lista català que va viatjar arreu del món, es podrà veure a partir de les 22.45 a TV3 i a la plataforma 3Cat. 

L'actor Roger Coma es posa de nou en la pell d'un investigador per descobrir a qui correspon una herència que, aparentment, no té beneficiaris. Com en la primera temporada de "Caigut del cel", cada setmana s'encarregarà d'un cas diferent i haurà de buscar on calgui per trobar pistes que l'ajudin a reconstruir l'arbre genealògic del difunt i arribar, així, als seus hereus legítims.  

Visitarà arxius, cementiris, registres civils i edificis antics per tal de resoldre quatre expedients nous que el portaran per diversos municipis de Catalunya i també a l'estranger. Seran recerques complexes i emocionants en què haurà de fer servir tots els seus recursos. Per això, en aquesta ocasió compta amb un comodí: Beli Artigas, una historiadora de l'art aficionada a la genealogia que durant la primera temporada es va enganxar al programa i va seguir investigant els casos pel seu compte. Ara, fa el salt a l'altre costat de la pantalla per ajudar el Roger en la seva missió. 

Torna a 3Cat aquest format addictiu, en què durant cinquanta minuts els espectadors poden seguir el periple del presentador per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel. 

 

La segona temporada

 

Capítol 1. Enrique Calvo. El violoncel·lista viatger 

Enrique Calvo va néixer a Barcelona, però està enterrat a Madrid, on deixa un pis en herència. Va morir vidu, sense fills i, aparentment, sense beneficiaris. En aquest programa, Roger Coma investigarà la vida d'aquest violoncel·lista català que va voltar per mig món. Durant la recerca, farà descobertes molt interessants... i retrobarà un vell amic. 

 

Capítol 2. Vicente Manzo. Una herència a la italiana 

Vicente Manzo mor amb 96 anys, tres mesos després que la seva dona, la Rosario. Eren una parella entranyable que sempre anava de bracet per Mataró, tal com els recorden els veïns. La missió de Roger Coma en aquest capítol serà descobrir si el Vicente té algun familiar que pugui heretar el pis on va viure els darrers anys de la seva vida. Per aconseguir-ho, haurà de traspassar fronteres i visitar el país d'origen del causant: Itàlia. 

 

Capítol 3. Manuel Fuertes Hil. Una recerca entre vinyes 

Manuel Fuertes mor a Barcelona deixant un pis al carrer Verge de Montserrat i diners en efectiu. En aquest programa, Roger Coma descobrirà que era sordmut, que treballava en la fabricació de cotxes i que feia una vida de barri. Per trobar un hereu, haurà de sortir de Barcelona i fer molts quilòmetres: la seva recerca el portarà de les vinyes de Vilafranca del Penedès a les d'un poble de Galícia. 

 

Capítol 4. Els germans Anlló. L'herència més gran de la Generalitat 

En aquest cas, Roger Coma té una missió diferent. El seu objectiu és saber què ha passat amb la fortuna dels germans Anlló: el capital més gran que ha hagut de gestionar la Generalitat.  

Francisco i Joan Anlló van aconseguir crear un imperi hoteler a Sant Feliu de Guíxols, però van morir l'any 2002 amb pocs mesos de diferència i sense fer testament. Pel que sembla, eren dos germans molt reservats. Tant, que no se n'ha trobat mai cap fotografia. El Roger, a part d'esbrinar què ha passat amb aquest patrimoni, es posarà un repte personal: aconseguir-ne un retrat. Pel camí farà una descoberta que ho podria canviar tot. I si aquesta herència sí que té un beneficiari? 

 

#CaigutdelCel3Cat 

 

Anar al contingut