"Maria del Mar"
"Maria del Mar"
PREESTRENA

Es preestrena el documental "Maria del Mar", als Cinemes Texas de Barcelona

El dilluns 8 de juliol, a les 20.30, es preestrena "Maria del Mar" als Cinemes Texas de Barcelona (Carrer de Bailèn, 205), un retrat de Maria del Mar Bonet, una de les icones de la nostra cultura. El documental, de Joan López Lloret, fa un viatge per conèixer d'on surt la seva inquietud i la força vital que l'ha mantingut als escenaris durant més de 50 anys. El documental s'emetrà l'endemà a "Sense ficció".

A la preestrena hi assistirà Maria del Mar Bonet; el director del documental, Joan López Lloret; el director de TV3, Vicent Sanchis; la directora del "Sense ficció", Montse Armengou, i part de l'equip del documental.

Maria del Mar Bonet és la veu en actiu més universal de la cançó en català, i el documental recorre els seus 50 anys de trajectòria a partir de la darrera aventura, el disc "Ultramar", enregistrat amb músics cubans i presentat en concert a l'Havana el setembre del 2018. "Maria del Mar" ofereix un emocionant viatge d'anada i tornada d'illa a illa, de Mallorca a Cuba, a través dels Països Catalans, la Mediterrània i el món sencer, entre el passat i el present, i prenent com a fils conductors la seva mateixa veu narrativa i les de persones molt properes: familiars, amics i col·legues del món artístic, entre els quals trobem Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Martirio, Manolo García, Nacho Duato, José María Vitier o Javier Mas. Una immersió en el món d'una creadora inquieta i única que ens brinda reflexions i confessions inèdites.

"Maria del Mar", de Joan López Lloret, parteix del viatge recent que Bonet va fer a Cuba per presentar el seu darrer disc, "Ultramar", i a partir de la seva immersió a la vida de l'illa del Carib es van desgranant els 50 anys de carrera.

El documental, que s'emetrà l'endemà a "Sense ficció", és una coproducció de Televisió de Catalunya i SomBatabat, amb la col·laboració de la Fundació Toni Catany i Comunicamanagers.

Sisplau, confirmeu l'assistència a comunicacio@ccma.cat o al telèfon 934 999 348.

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut