Dijous, a les 21.55

Es busca president de la Generalitat, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", on es descobrirà com ha anat el judici a Quim Torra (Ivan Labanda) pel cas de la pancarta al Palau de la Generalitat. I, a ritme d'"Another one bites the dust", dels Queen, el programa repassarà la llarga llista de presidents de la Generalitat imputats per la justícia espanyola.

Davant d'aquesta situació, el govern es prepara per substituir el president de la Generalitat i, amb l'ajuda de Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas), decidiran quina és la qualitat imprescindible que ha de tenir el candidat que en vulgui assumir el càrrec.

Mentrestant, a la seu del PSOE, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) obsequiaran Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) amb la taula de diàleg que demanaven.

El jutge Marchena (Queco Novell) presentarà "El carrusel de la justícia", el seu programa radiofònic per saber l'última hora de tots els casos judicials de la setmana.

També se sabrà l'opinió del ministre José Luis Ábalos (David Olivares) respecte a l'informe d'Amnistia Internacional sobre la sentència del procés.

Després que Vox no hagi renunciat a les subvencions per als seus resultats electorals, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) faran una bogeria i convertiran el Valle de los Caídos en Voxaventura: un parc d'atraccions per a les famílies falangistes.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà la seva nova parella de govern, Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), als seus pares polítics: José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) i Felipe González (Ivan Labanda). Aprovaran aquesta relació?

Finalment, es descobrirà una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunàming.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut