Els telenotícies i el "Polònia" van ser els programes més vistos de dijous, i líders destacats de la seva franja

Ahir, dijous, TV3, amb una quota de 14,4%, va situar sis dels seus programes entre els deu més vistos del dia; i tres van ser líders de la seva franja. "Manual de supervivència" va tenir una molt bona arrencada en la seva estrena.

L'espai més vist del dia va ser el "TN vespre", conduït Ariadna Oltra, amb 491.000 espectadors i un 25,3% de quota. El segueix, com a segon programa més vist, el "Polònia: Especial Musicals", amb 463.000 espectadors i una quota del 19,5%. El "TN migdia", presentat per Carles Prats, amb una quota del 26% i 456.000 espectadors, va ser el tercer més vist del dia. Tots tres programes van ser líders de dijous en la seva franja.

En setè lloc, i també en el rànquing del més vistos, el "TN comarques", presentat per Montse Ferrer, va ser seguit per 283.000 espectadors i va obtenir una quota del 19,5%.

"Manual de supervivència" va tenir una bona estrena amb el seu primer capítol "Què vol dir dins i fora?". El nou espai, pensat per ajudar qualsevol persona vinguda de fora a sobreviure a Catalunya i perquè els catalans s'entenguin més bé ells mateixos, va obtenir una quota del 13,7% i 283.000 espectadors.

Finalment, el programa "Cuines", en la novena posició del rànquing, va mostrar a l'espectador com s'elaboren lioneses de cafè i va arribar a una quota del 16,2% i el van seguir 269.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat

#audiènciesTV3

Anar al contingut