Els telenotícies de TV3, nominat a millor informatiu autonòmic als Premis Somriu 2019

El pròxim 6 d'abril se celebrarà la II Edició dels Premis Somriu de la Ràdio i la Televisió de les Balears. En l'edició d'enguany, els telenotícies de TV3 ha estat nominat per part dels membres del jurat en la categoria de millor programa informatiu autonòmic. La gala del lliurament dels Premis Somriu 2019 tindran lloc al Club Diario de Mallorca, a Palma

TV3 rep la nominació a millor programa informatiu autonòmic als premis de les Balears Somriu 2019, que aquest any celebren la segona edició. Els premis van estrenar-se l'any passat amb la intenció de valorar i premiar la feina dels professionals de ràdio i televisió a nivell balear, però també amb la missió de reconèixer l'esforç i la trajectòria professional dels experts del sector audiovisual i de la comunicació, tant dels canals autonòmics com nacionals.

L'edició dels Premis Somriu 2019 també oferirà una jornada de conferències relacionades amb el sector audiovisual i de la comunicació que comptaran amb la participació dels màxims representants de cada temàtica. D'altra banda, l'edició d'aquest any reconeixerà la trajectòria professional del periodista balear Joan Barceló i Buçà, a qui guardonaran amb el Premi Somriu d'Honor.

tv3.cat

Anar al contingut