Dijous, a les 22.55

Els pressupostos i l'amnistia a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", Carles Puigdemont (Queco Novell) celebra a ritme de "Good Morning, Baltimore", del musical Hairspray, que la tornada a casa està més a prop del que sembla.

Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jéssica Albiach (Lara Díez) es posen a la pell dels protagonistes de Casino, en una versió on el Hard Rock és la clau per tenir o no pressupostos de la Generalitat.

Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) farà dimitir algú després que el seu marit s'hagi vist involucrat en una nova trama de compra de mascaretes.

I a contes moderns, s'explicarà "El flautista de Chamartín", la història del flautista Pedro Sánchez (Pep Plaza), que amb el seu atractiu i la seva flauta de promeses per a tothom, fa anar els líders dels partits polítics per on vol.

A més, es veurà com apareixen nous partits independentistes que es proposen per cosir la unitat independentista. Dolors Feliu (Judit Martín), Lluís Llach (Manel Lucas), Clara Ponsatí (Agnès Busquets) o Jordi Graupera (Xavi Serrano) són els candidats que aspiren a entrar al Parlament.

El cambrer més famós del "Polònia" (Marc Rodríguez) torna al programa aquesta setmana per servir al jutge García-Castellón (Cesc Casanovas) el croissant del terrorisme.

I es pujarà al cel, on Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) es preparen per rebre Akira Toriyama.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut