Xavi Valls
Xavi Valls
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la 25a jornada de Lliga, amb un Barça que torna al Sánchez Pizjuán després d'haver perdut en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del  Rei. Els de Koeman arriben al partit molt tocats, després d'estar en una situació complicada a les tres competicions que disputa.

Pel que fa a Segona, el programa pararà atenció al partit entre l'Sporting i l'Espanyol. Els blanc-i-blaus continuen a la zona d'ascens a Primera i no poden perdre cap punt si volen seguir en aquesta posició.

El Girona visitarà el Fuenlabrada després d'haver guanyat el Castelló a Montilivi. Els catalans necessiten guanyar per mantenir-se a la zona alta de la classificació i aspirar encara a la Primera.

I el Sabadell rep avui l'Albacete. Els arlequinats van perdre contra l'Espanyol a la jornada anterior i necessiten la victòria per no tornar a les posicions de descens a Segona B.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut