Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la 25a jornada de la Lliga. El Barça rebrà l'Eibar després d'haver-se imposat al Getafe i trobar-se a només un punt del Reial Madrid, que va empatar a casa contra el Celta. Els de Setién no es poden permetre perdre cap punt a la Lliga si volen recuperar el lideratge.

També estaran pendents del Valladolid-Espanyol. Els catalans continuen cuers a la Lliga, tot i que empatats a punts amb el Leganés, després de sumar només un punt a casa contra el Sevilla, la jornada passada. En aquests moments tots els tres punts que es juguen són vitals per poder optar a mantenir-se a Primera, una fita cada vegada més complicada.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Girona-Ponferradina. Els catalans porten una bona ratxa i són cinquens a la classificació. Aquesta setmana han de sumar els tres punts a Montilivi per seguir escalant les posicions que els retornin a Primera.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut