Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

"Els matins" entrevista Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya

Demà dijous, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. Se li preguntarà per la sentència al major Trapero i també per les cues per gestionar l'atur i els permisos de residència.

Després de l'absolució
Es repassarà el procés judicial al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i els detalls de la sentència absolutòria amb la periodista Fàtima Llambrich, que ha seguit tot el judici.

Risc de rebrot i confinaments
El divulgador científic Dani Arbós posarà al dia de les mesures preses per frenar contagis i de l'estat de la investigació per a les vacunes. I es connectarà amb Pamplona, per saber com viuen el confinament perimetral de Navarra.

Un any de la riuada del Francolí
El programa anirà a l'Espluga de Francolí per recordar els aiguats que van afectar diverses poblacions de la Conca de Barberà i les Garrigues i per veure com estan ara, un any després.

Lloguers i hipoteques
Es parlarà del decret que rebaixa el lloguer dels locals afectats pels tancaments per Covid i de la sentència sobre l'índex hipotecari IRPH, amb el director del programa "Valor afegit", Albert Closas, i el president del Consell Català dels APIs, Joan Company.

La taula d'"Els matins"
Andreu Barnils i Esther Vera comentaran l'actualitat. I s'hi afegirà Juan Soto Ivars per parlar de les campanyes d'odi a les xarxes, pocs dies després de l'assassinat d'un professor a França assenyalat per l'islamisme més radical.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut