Els guanyadors del concurs amb alguns actors de la sèrie, al bar Flora
Els guanyadors del concurs amb alguns actors de la sèrie, al bar Flora

Els guanyadors del concurs de "Com si fos ahir" visiten els platós de la sèrie

Els guanyadors del concurs de la sèrie de TV3 han visitat els platós de "Com si fos ahir", han pogut conèixer alguns dels protagonistes que rodaven les escenes.

El concurs que plantejava tres preguntes al voltant de "Com si fos ahir", publicat al portal de TV3, ha estat un èxit de participació i d'encert. Constava de tres preguntes tipus test, que tots els guanyadors han coincidit en afirmar que no eren gaire fàcils, en què es posaven a prova els coneixements l'audiència. Si es responien correctament totes tres, i només en aquest cas, s'entrava a participar en el sorteig d'una visita per a dues persones als platós de rodatge, que ha tingut lloc aquest matí.

Els premiats, que es van fer públics al web, tenien, de premi, passejar-se pels platós de la sèrie, a l'edifici Il·lumina d'Esplugues de Llobregat, on els actors rodaven les seqüències dels capítols que vindran. Emocionats per descobrir els secrets que s'amaguen darrere les càmeres, han visitat el plató 1, que allotja la majoria dels decorats de la sèrie, i han pogut veure com es gravaven un parell d'escenes al bar Flora; una, amb el Jordi (Andrés Herrera) i el Miquel (Eduard Farelo) i, una altra, amb el Miquel, la Noe (Elena Gadel), el Marc (Marco Medina) i el Guillem, el petitó del matrimoni. Després han anat a visitar l'altre plató per veure la resta de decorats, i han demostrat que són uns seguidors molt fidels de la sèrie. Escoltant Francesc Forés, l'assessor de continguts de la sèrie, que els explicava alguns dels secrets de rodatge que no surten per antena, ha quedat clar que no es perden ni un capítol.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres a les 15.55 i, des dels inicis, lidera la sobretaula.

tv3.cat/comsifosahir

facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut