Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Els 30 anys de l'alliberament de M. Àngels Feliu, a "Col·lapse"

També visiten el programa Los del Río, Raquel Sans i Xavier Sala i Martín

Dissabte, 16 de març, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, dedica un programa especial als 30 anys de l'alliberament de M. Àngels Feliu. Ricard Ustrell entrevistarà en exclusiva Sebastià Comas, un dels autors del segrest i l'alliberament de la farmacèutica d'Olot.

El 20 de novembre de 1992 M. Àngels Feliu va ser segrestada a Olot. El 27 de març de 1994, 492 dies més tard, va ser alliberada a prop d'una benzinera als afores de Granollers. Una de les persones que va participar en aquest segrest és Sebastià Comas. Ell es va convertir en còmplice, captor i un dels autors del segrest més mediàtic del país. Per aquest fet va ser jutjat i condemnat. Ara, 30 anys després de cometre aquell delicte, concedeix entrevista en profunditat a la televisió pública catalana per explicar-se i donar seva versió del que va viure.

Seguiran i comentaran les seves declaracions Carles Monguilod, advocat de M. Àngels Feliu especialitzat en dret penal; Tura Soler, periodista de successos i investigació d'El Punt-Avui, i Ramon Iglesias, director de continguts de La Ser Catalunya que va fer seguiment del cas durant tot el procés.

Amb motiu de la celebració dels seus 5.000 telenotícies, Raquel Sans visitarà "Col·lapse". Amb la periodista i presentadora dels informatius amb més audiència de TV3, es repassarà la seva trajectòria professional i es conversarà d'actualitat, música, feminisme i conciliació familiar.

Amb el professor i catedràtic d'economia Xavier Sala i Martín es parlarà dels pressupostos nacionals i de la nova convocatòria d'eleccions a Catalunya. Com afectarà tot el que està passant a la nostra butxaca?

Los del Río, Antonio Romero i Rafael Ruiz, entren per primera vegada al refugi de "Col·lapse" per a parlar de "Macarena", el documental que analitza l'èxit i l'autoria d'un dels hits musicals que va donar la volta al món

Per tancar el programa Sergi Pàmies dedicarà una nova sessió de coaching.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut