Dijous, a les 22.45

Elisenda Carod visita una família de Sant Llorenç Savall, a "Persona infiltrada"

Demà, a les 22.45, TV3 emetrà un nou capítol de "Persona infiltrada", una divertida barreja d'intriga, "reality" i concurs en què les famílies no són mai el que semblen. El programa, que presenta Marta Torné, visitarà Sant Llorenç Savall, aquesta setmana

Elisenda Carod és la famosa convidada en aquest episodi de "Persona infiltrada". La locutora i presentadora jugarà amb una família molt musical de Sant Llorenç Savall. L'Elisenda ha de posar-hi tots els sentits per mirar de desemmascarar la veu discordant d'una família amb tradició operística.

En cada capítol, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l'objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

tv3.cat/personainfiltrada

instagram.com/infiltradaTV3

twitter.com/infiltradaTV3

Anar al contingut