Dissabte, a les 22.45

"El viatge d'un gurmet per l'Índia" visita la tribu dels tangkhuls i dels gorkhes

Dissabte, 8 d'agost, a les 22.45, el 33 emetrà els capítols 5 i 6 de la sèrie documental "El viatge d'un gurmet per l'Índia". Durant el trajecte que el xef colombià Pablo Naranjo fa pel nord-est de l'Índia, coneix diverses tribus amb qui menja i cuina, i descobreix ingredients nous i tècniques tradicionals que el deixen bocabadat.

Capítol 5: La tribu dels tangkhuls

El Pablo visita un poblet preciós i apartat de les zones més remotes del districte d'Ukhrul, a Manipur, per conèixer la tribu tangkhul. El rei de la tribu rep amablement el Pablo i li prepara un àpat a base d'escarabats i esquirol. El Pablo és convidat per un cuiner extraordinari, que també és un famós músic. El Rubin improvisa un parell de temes pel xef colombià mentre cuina un conill amb cargols.

 

Capítol 6: La tribu dels gorkhes

Una de les imatges més típiques de Darjeeling, a més de les plantacions de te, és l'anomenat "tren de joguina". Després de l'expedició amb tren, el Pablo coneix el Siddharth, amb qui esmorza en un local que s'ha mantingut tal com era a l'època britànica. En acabat, la tia del Siddharth li prepara un plat molt important a la regió: el "gundruk". Finalment, el xef visita una plantació de te on el director li explica tot el procés d'elaboració del famós te de Darjeeling.

 

La sèrie

Amb la creença que el menjar pot canviar la vida de les persones, el xef Pablo Naranjo emprèn un fantàstic viatge al nord-est de l'Índia. Allà coneix diferents tribus de la regió, que el reben amb els braços oberts. Menja i cuina amb ells, i queda fascinat per tècniques tradicionals i ingredients que no havia vist mai. Entre muntanyes imponents i valls profundes, el xef colombià descobreix aromes noves i fa amistats inesperades.

Aquesta sèrie s'emet les nits dels dissabtes d'estiu, que el 33 dedica a la gastronomia, després de la docusèrie "Gent de mercats" i abans de la sèrie documental "Cuina nòrdica amb Tareq Taylor". 

 

tv3.cat/33

Anar al contingut