"El valent Despereaux" i "El castell al cel", les pel·lícules del cap de setmana al canal Super3

Demà dissabte es podrà veure per primera vegada al canal Super3 la pel·lícula "El valent Despereaux". I diumenge s'emetrà "El castell al cel", la darrera pel·lícula del cicle que el canal Super3 ha dedicat a les produccions de l'Studio Ghibli.

Aquest cap de setmana del 13 i 14 de desembre el canal Super3 emetrà dues noves pel·lícules. Demà dissabte a la tarda es podrà veure, per primer cop al canal Super3 "El valent Despereaux", una producció d'animació basada en el llibre del mateix títol de Kate DiCamillo, i el diumenge a la mateixa hora, "El castell al cel", que tancarà el cicle dedicat a les obres de l'Studio Ghibli.

El valent Despereaux (dissabte 13 de desembre, 15.45)

Pel·lícula d'animació que explica la història de tres herois ben diferents: un ratolí que s'estima més llegir llibres que rosegar-los, una infeliç rata que fa plans per deixar la foscor del calabós on viu i una minyona que té orelles de coliflor. El destí de tots tres personatges està lligat al d'una princesa.

El castell al cel (diumenge 14 de desembre, 15.45)

La Sheeta és l'única persona al món que coneix el secret de la ciutat flotant, resultat d'una civilització que sembla que està extingida. I en Pazu és un jove rebel que es creuarà en el camí de la Sheeta. Arribar al castell del cel i conèixer els seus misteris ocults es convertirà en una odissea plena d'aventures i personatges, que reforçarà, al mateix temps, la relació d'afecte que hi ha entre en Pazu i la Sheeta davant de l'adversitat.

super3.cat

Anar al contingut