Òscar Fernández.
Òscar Fernández.

El tractament mediàtic de l'esport femení, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 8 de juliol, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, analitzarà les finals del Mundial Femení de Futbol i de la Copa Amèrica i el tractament mediàtic de l'esport femení, en una taula amb les periodistes Natàlia Arroyo i Danae Boronat.

Dilluns, 8 de juliol, a partir de les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, farà tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

 

El tractament mediàtic de l'esport femení

A partir de les 10.05, la tertúlia esportiva per analitzar les finals del Mundial Femení de Futbol i de la Copa Amèrica, amb Natàlia Arroyo, periodista de l'Ara, seleccionadora sub-16 de futbol femení i exjugadora de futbol, i Danae Boronat, periodista esportiva a Bein La Liga i a Movistar Liga de Campeones. La tertúlia inclourà un reportatge sobre el tractament mediàtic de l'esport femení.

 

Entrevistes a les escriptores Alba Dalmau i Elisenda Solsona

A partir de les 11.05, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. L'espai inclourà la secció "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà i Dolors Boatella, llibretera, creativa i humorista menorquina, i l'entrevista a les escriptores Alba Dalmau, autora de la novel·la "El camí dels esbarzers" (Angle Editorial), i Elisenda Solsona, autora de la novel·la "Satèl·lits" (Males Herbes).

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut