El Super3 s'omple de novetats per Setmana Santa, amb sèries, capítols i pel·lícules d'estrena i noves propostes dels programes del canal

El canal Super3 renova completament la seva graella de programació a partir d'aquest dilluns, 6 d'abril, en una Setmana Santa molt especial per la situació de confinament. Hi arriba la sèrie d'estrena "El dia que el Henry va conèixer..." i capítols nous d'"Els germans Kratt", "En Grizzy i els lèmmings" i "Odbbods". El cinema ocuparà un lloc destacat a la graella, amb l'emissió d'un gran nombre de pel·lícules, entre les quals hi haurà l'estrena d'"El detectiu Conan: el detectiu al mar distant", "El detectiu Conan: el franctirador dimensional", "El viatge fantàstic a Oz" i dues entregues de les aventures de la família Andersson. I els programes de producció pròpia del Super3 també han preparat continguts especials per a aquests dies, com "Una mà de contes", "Mic", "Rat rank", que ha posat en marxa un concurs de ball, o "InfoK".

A partir de dilluns, el Super3 incorpora a la graella noves propostes que continuaran acompanyant els súpers aquests dies en què s'han de quedar a casa. Podran descobrir la nova sèrie "El dia que el Henry va conèixer..." i nous capítols de les sèries "Els germans Kratt", "En Grizzy i els lèmmings" i "Odbbods". També podran gaudir del gran nombre de pel·lícules que ha programat per a aquests dies el canal Super3, moltes d'estrena. I com sempre, els programes de producció pròpia no faltaran a la seva cita amb noves propostes.

Programes

Els espais de producció pròpia del canal Super3 han preparat nous continguts per a aquests pròxims dies. És el cas d"Una mà de contes", amb contes protagonitzats per avis i àvies; el "Mic", amb més presència a la graella; el "Rat rank", amb el concurs "Ratconvidats"; i l'"InfoK", que continuarà oferint tota la informació amb diverses emissions diàries del programa. Altres espais de producció pròpia que es poden veure durant aquests dies al Super3 són "La família del Super3", "Manduka", "Dinàmiks", "Wowzzy Baboom" i "Veterinaris".

Una mà de contes (de dilluns a divendres, a les 17.00)

Fa un dies, l'espai web del programa "Una mà de contes" va estrenar la col·lecció d'històries "Estimem els avis", protagonitzades per avis i àvies. A partir de dilluns que ve, el canal Super3 emetrà tots aquests contes en la franja habitual del programa, així com els vídeos que han enviat els súpers dedicats als seus avis al "Challenge dels avis" de l'"InfoK".

És una selecció de tretze capítols en què avis i àvies apareixen com a protagonistes o com a personatges secundaris i intervenen directament en la resolució de la trama narrativa. Immersos en les seves aventures, el herois dels contes, de vegades, reben l'ajut d'algú que amb més calma i experiència els indica el camí per arribar a bon port. D'aquesta manera, es mostra la importància de la figura dels avis, que donen consells savis i que fan que ningú oblidi qui és i d'on ve.

Els contes d'aquesta col·lecció són "Això es massa, Josep", "I tu, com ho dius, Eulàlia?" i "Si no hi ha feina no hi ha menjar", en què avis i àvies ensenyen el gust per la feina ben feta; "L'enigma de l'avi Ernest" i "El secret de la capsa de sabates", en què els avis ens inicien en els misteris de la vida; "La caputxeta vermella", "El pont del diable" i "La llibreta de l'avi Celestí", amb avis protectors que cuiden a tothom; "La capsa de les paraules" i "El bagul dels records", en què els avis ens recorden qui som; i "L'àvia Pepa i el refredat" i "El somni de la Salomé", en què els avis ensenyen a estimar els altres.

 

Mic (de dilluns a divendres, a les 8.00 i a les 17.30; i els caps de setmana, a les 8.00)

A partir del dilluns 6 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, el programa "Mic" incrementa el seu temps en l'antena del canal Super3 amb un capítol de trenta minuts a les 8.00 i un a les 17.30, de dilluns a divendres. Els caps de setmana manté el capítol matinal a les 8.00.

A més, en totes les plataformes d'internet, webs, apps i televisions connectades, el Mic publica cada dia una història nova, per acompanyar encara més els súpers petits en aquests dies d'estada a casa. A les aventures del Mic i els seus amics les famílies amb preescolars a casa poden trobar-hi cançons, jocs i idees per fer més lleugers aquests dies. 

 

"Rat rank" i "Les aventures del Riff i el Flat" (de dilluns a divendres, a les 11.30; i el cap de setmana, a les 10.30 i a les 15.00)

Aquest dilluns, el programa musical "Rat rank", presentat per les rates Riff i Flat, posa en marxa la quarta edició del "Ratconvidats", un concurs de vídeos de ball domèstics per fomentar l'exercici físic durant el confinament i el contacte virtual entre súpers. Els tres guanyadors protagonitzaran un videoclip de ball amb el Riff i el Flat en un programa especial del "Rat rank", quan se superi la situació de confinament i la vida dels súpers torni a la normalitat.

Per participar al "Ratconvidats", els súpers hauran d'enviar un vídeo ballant (d'entre trenta segons i dos minuts). Poden fer només un pas de ball o una coreografia, ells sols o acompanyats per la seva família, la seva mascota o les seves joguines. Els vídeos els poden enviar al web del programa o a l'espai de concursos del web del Super3. Un jurat del programa seleccionarà els 10 vídeos finalistes, que es publicaran al web amb un sistema de votació, i els súpers, amb els seus vots, decidiran les tres propostes guanyadores.

 

Sèries

Aquest dilluns arriba la nova sèrie "El dia que el Henry va conèixer...", adreçada a la franja preescolar, i també s'estrenen capítols nous de les produccions "Els germans Kratt", "En Grizzy i els lèmmings" i "Odbbods".

El dia que el Henry va conèixer... (de dilluns a diumenge, a les 8.25)

El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a un lloc amb la seva mare, saluda tot allò que troba i es fa amic dels animalons i les coses que veu. Els pregunta coses i acaba vivint grans aventures amb ells.

Els germans Kratt (de dilluns a dijous, a les 10.20 i a les 18.45; i el cap de setmana a les 17.00)

La sèrie és una versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. Com que els animals no sempre cooperen amb els germans, sovint apareixen problemes divertits i plens de suspens que forcen els germans a confiar en el seu enginy per resoldre'ls. Els germans Kratt han de superar una missió per salvar els animals del planeta de les intencions d'un malvat que planeja crear una legió de robots de biotecnologia, fets amb trossos d'animals, i obtenir el control sobre la natura i el planeta.

En Grizzy i els lèmmings (de dilluns a divendres, a les 13.10 i a les 20.45)

Quan el guarda forestal se'n va, un os que es diu Grizzy entra a la seva cabana just en el moment que també hi entra un grup de lèmmings. En trobar-se, decideixen compartir la cabana, però són molt diferents: en Grizzy és tranquil, gandul, li agrada veure la televisió i menjar; mentre que els lèmmings són molt més actius, els agraden les emocions fortes i xalen fent la guitza a en Grizzy. La convivència desembocarà en una sèrie d'aventures i de disputes pel control de la casa i, especialment, per la crema de xocolata Yummy.

Odbbods (de dilluns a divendres, a les 18.20; i el cap de setmana, a les 13.25)

Aquesta sèrie de dibuixos segueix les aventures de set adorables personatges que viuen situacions molt ordinàries, però, sovint, amb conseqüències inesperades. Cada Oddbod té una personalitat molt definida. El Pogo, de color blau, no segueix mai les normes i sempre està preparat per fer bromes als seus amics i veïns. La Newt, de color rosa, és addicta als dolços, i els seus amics l'estimen perquè sempre té bones intencions. L'Slick és el més ballarí del grup i sempre està disposat a fer gresca, tot i que els seus amics no estan gaire segurs de les seves habilitats amb la dansa. La Bubbles, de color groc, és una inventora excepcional obsessionada amb els alienígenes que sempre fabrica màquines genials. El Jeff, de color lila, és un maniàtic de l'ordre que sempre està pendent del més mínim detall i, per últim, el Fuse, de color vermell, és un Oddbod que sempre està enfadat, però que amaga un gran cor.

 

Pel·lícules

El cinema ocuparà un lloc destacat aquests dies a la graella del Super3. S'estrenaran les pel·lícules "El detectiu Conan: el franctirador dimensional", "El viatge fantàstic a Oz", "Els Andersson a la neu" i "Els Andersson road movie", i també es programaran altres llargmetratges com "Ballerina", "Albert", "Espies de veritat, la pel·lícula", "Khumba", "Axel, el petit heroi", "El regne de les granotes", "Franklin i el tresor del llac", "Kikoriki, equip invencible" o "El secret de Kells".

El viatge fantàstic a Oz (dissabte 11, a les 9.00)

La Dorothy es troba les sabatilles de plata màgiques de la seva àvia, que també es diu Dorothy, i, sense saber ben bé com, apareix de cop i volta al país d'Oz. Allà descobreix que tothom la confon amb l'àvia, que ja havia viscut una aventura a Oz feia molts anys al costat del seu gosset, el Toto, dels mugans i de l'Home de Llauna, el Lleó i l'Espantaocells. Aviat també descobreix que hi ha un personatge nou, l'Urfin Jus, que ha donat vida a un poderós exèrcit de soldats de fusta per convertir-se en l'amo i senyor de tot el país de la màgia. La Dorothy està a punt de viure una aventura tan o més extraordinària que la de la seva àvia per salvar els seus amics del país d'Oz.

Els Andersson a la neu (dissabte 11, a les 15.30)

Què és el que fa en Sune quan descobreix que la seva estimada Sophie està a punt d'anar-se'n a les muntanyes a esquiar amb en Santos, un atlètic i ben plantat company de classe? Molt fàcil: convenç tota la família Andersson de seguir la noia, tot i que no es puguin permetre un viatge d'aquest tipus i, a més, no saben esquiar. Però en Sune aconsegueix enganyar el seu pare, Rudolf, dient-li que el viatge ja està pagat (ni més ni menys que per la família de Sophie). Un cop allà, les dues famílies hauran de compartir cabana, i no serà fàcil, mentre que en Sune només tindrà en ment un objectiu: recuperar la Sophie!

El detectiu Conan: el detectiu al mar distant (dissabte 11, a les 20.00)

El detectiu Conan està convidat a assistir al primer viatge amb vaixell de la marina del Japó, l'Aegis, equipat amb la tecnologia més avançada. Tot i així, durant la travessa, apareix un oficial de la marina mort i sense el braç esquerre. En la investigació, en Conan descobreix que un espia anomenat X ha pujat al vaixell. La pregunta és: amb quines intencions?

Els Andersson road movie (diumenge 12, a les 15.35)

En Rudolf s'assabenta, per casualitat, que una pintura de l'artista Bengt Johansson, que ell i la Karin van aconseguir durant la seva romàntica lluna de mel, té un valor superior a 900.000 corones. Només hi ha un problema: l'artista no la va signar. És per això que en Rudolf decideix portar per carretera tota la seva família de tornada al lloc on van trobar la pintura, al sud del Tirol. Així, l'artista podrà signar-la fàcilment i es faran rics! En Sune està molt emocionat amb la idea, ja que sap que la nena dels seus somnis, la Nicole, viu allà.

El detectiu Conan: el franctirador dimensional (diumenge 12, a les 20.00)

A Tòquio, un misteriós franctirador està atemorint els ciutadans, disparant-los indiscriminadament, des de qualsevol indret i a qualsevol hora del dia. El detectiu Conan tindrà la missió d'esbrinar de qui es tracta i detenir-lo.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut