Joan Ferran
Joan Ferran
Diumenge, a les 12.30

El partit entre el HC Liceo i el Reus Deportiu Miró, de l'OK Lliga, a Esport3 i esport3.cat

Diumenge, a les 12.30, en directe pel web esport3.cat, i a les 13.55 per Esport3, en diferit, emetrà el partit de la tretzena jornada de l'OK Lliga entre el Liceo i el Reus Deportiu

La 13a jornada de l'OK Lliga porta un duel estel·lar de la part alta del campionat entre el HC Liceo i Reus Deportiu Miró. Els dos equips arriben empatats a 28 punts, perseguint l'estela del Barça, líder amb 34 punts. El Liceo arribarà ferit a la cita, després de caure diumenge passat contra un altre rival de la part alta del campionat, el Lleida (5-4). Els gallecs tenen un balanç de nou victòries, un empat i dues derrotes.

El Reus, per la seva banda, és l'únic equip de la competició juntament amb el Barça, que està imbatut. Suma vuit victòries i quatre empats. En l'últim desplaçament, els de Jordi Garcia van donar un cop d'autoritat golejant el Caldes (0-7), i el cap de setmana passat, es van desfer de l'Alcobendas per 5 a 2. L'equip català no podrà comptar amb el sancionat César Carballeira, fitxat aquest estiu precisament del Liceo.

El partit es podrà seguir en directe per la web esport3.cat, i per Esport3 en diferit, un cop acabi el partit de Segona B entre l'Atlètic Balears i el Badalona previst per a les 12.00.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

 

Anar al contingut