El periodista Jordi Sunyer
Diumenge, a les 17.00

El partit de Primera RFEF entre el Barça Atlètic i el Rayo Majadahonda, diumenge, a Esport3

La victòria en el derbi contra el Sabadell li ha donat al Barça Atlètic una nova oportunitat de reingressar a la zona de play off d'ascens a Segona Divisió. Per arribar-hi, però, a part de seguir els marcadors d'altres partits, haurà de guanyar un dels equips de la zona baixa, el Rayo Majadahonda, aquest diumenge, a les 17.00, a l'Estadi Johan Cruyff. Ara mateix, el filial culer té el cinquè lloc a un punt. Esport3 oferirà el partit en directe

Els de Rafa Márquez estan advertits, en l'últim duel com a locals contra un equip en zona de descens, la SD Logronyès, no van passar de l'empat a 1. En tot cas, els blaugranes han aconseguit encadenar quatre jornades sense conèixer la derrota, superant a més les múltiples convocatòries de jugadors amb el primer equip, que han obligat, per exemple, a improvisar Moha Moukhliss com a lateral dret o Marc Bernal com a central, a part de provocar la convocatòria de cadets com Guille o juvenils de primer any com Juan Hernández. Aquesta setmana, el Barça juga dissabte a Vigo, la qual cosa obre les portes a la convocatòria dels jugadors del B que no hagin participat al duel contra el Celta.

Si el Barça guanya, li farà un favor al Sabadell, perquè el Rayo Majadahonda és el primer equip en zona de descens, amb els mateixos punts que els arlequinats (22). El canvi d'entrenador, Ion Erice va rellevar Carlos Cura, ha propiciat una lleugera millora dels resultats dels madrilenys, que venen de sumar tres empats consecutius en partits exigents, contra la Cultural Lleonesa i la Reial Societat B a casa i contra el Sabadell a la Nova Creu Alta. Destaca en la seva plantilla la presència de dos exjugadors del Cornellà, Raúl Tavares i el vilassarenc Rubén Enri, dels ex del Sabadell Alberto Fernández i Sergi Garcia i del japonès Takuhiro Nakai "Pipi", format al planter del Reial Madrid.

Els comentaris d'aquest partit seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, de Jofre Mateu.

esport3.cat

Anar al contingut