Joan Ferran
Joan Ferran
Dissabte, a les 17.20

El partit de l'OK Lliga entre el Voltregà i el Barça, a Esport3

Demà, a les 17.20, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de la divuitena jornada de l'OK Lliga entre el CP Voltregà Stern Motor i el FC Barcelona Lassa

Després d'haver guanyat en una pista complicada com la del Caldes, el FC Barcelona visita un altre dels pavellons més difícils de l'OK Lliga, el Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà. Els blaugrana voldran mantenir la seva imbatibilitat i fer un pas més cap a la sisena Lliga consecutiva. Segueixen líders indiscutibles i arriben a la cita després de golejar el Caldes el passat dimarts (0-4).

El Voltregà, mentrestant, és el vuitè classificat, amb un balanç de sis victòries, tres empats i vuit derrotes. Dimarts van caure golejats a la Corunya davant del Liceo (8-4), però esperen repetir una actuació com la que els va permetre superar el Reus, també imbatut fins llavors, en la quinzena jornada. 

En el partit de la primera volta al Palau Blaugrana, el Barça es va imposar per 5 a 2, malgrat que el Voltregà guanyava per 1 a 2 fins al tram final de partit.

La narració serà de Joan Ferran i, els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut