Joan Ferran
Joan Ferran
Divendres, a les 20.55

El partit de l'OK Lliga entre el Barça i el Vendrell, a Esport3

Demà, a les 20.55, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de la dinovena jornada de l'OK Lliga entre el FC Barcelona Lassa i el CE Vendrell

La 19a jornada de l'OK Lliga arrencarà demà amb un duel, a priori, desigual al Palau Blaugrana. El Barça, líder indiscutible del campionat, rep un rival en zona de descens com el Vendrell. Els blaugrana sumen 48 punts, amb un balanç de 15 victòries i 3 empats, i havent resolt amb solvència els tres últims compromisos davant del Liceo (6-2), el Caldes (0-4) i el Voltregà (2-3).

El Vendrell, mentrestant, arriba al Palau en una situació compromesa. Instal·lat tota la temporada en la zona baixa del campionat, fa setmanes que mira de fugir-ne. És 15è amb 12 punts, i un balanç de només 2 victòries, 6 empats i 10 derrotes. Es presentarà al Palau després de caure a casa amb el Liceo per 2 a 5. L'equip del Baix Penedès té la salvació a tres punts i fa setmanes que es va reforçar amb el fitxatge del davanter Xavi Crespo, per millorar els resultats. Fora de casa presenta uns registres més aviat pobres, amb sis derrotes i només dos empats, a les pistes del Calafell i del Lloret.

En el partit de la primera volta, els blaugrana es van imposar per 1 a 5.

La narració serà de Joan Ferran i, els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut