Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a les 12.00

El partit de llegendes Girona- Barça en suport a Juan Carlos Unzué, a Esport3

Diumenge, a les 12.00, Esport3 transmetrà en directe el partit entre les llegendes del Girona i els Barça Legends, que s'enfrontaran a l'estadi de Montilivi en benefici de la lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), la malaltia que afecta l'exentrenador del Girona i exjugador del FC Barcelona Juan Carlos Unzué. Tota la recaptació aconseguida amb aquest partit anirà, per desig del mateix Unzué, a benefici de la Fundació Miquel Valls.

Entre les llegendes del Girona, hi ha molts jugadors de la primera època dels gironins a la Segona Divisió o que van assolir l'ascens a aquesta categoria, com Jandro Castro, Jose Martínez, Migue González, Ranko Despotovic, Roberto Peragón, Albert Serra, Moha el Yaagoubi, Dani Mallo o Jordi Matamala, i fins i tot algun dels que va militar amb el Girona a Primera, com el porter Gorka Iraizoz.

El Barça presenta un equip amb antigues estrelles estrangeres, com Javier Saviola o Rafa Márquez, acompanyats de Jon Andoni Goikoetxea, Sergi Barjuan, Juan Carlos Rodríguez, Miquel Àngel Nadal, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Roger Garcia, Luis García o l'analista de TV3 Jofre Mateu.

Els comentaris del partit aniran a càrrec de Jordi Sunyer. L'acompanyarà Albert Jorquera, exporter del Girona FC i del FC Barcelona, que va ser dirigit per Juan Carlos Unzué en l'etapa del navarrès com a preparador de porters del Barça.

 

esport3.cat

Anar al contingut