Dimecres, a les 21.00

El partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, entre el Barça i el Reial Madrid, a TV3

Demà, a partir de les 21.00, TV3 emetrà en directe el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, entre el Barça i el Reial Madrid. I dijous, a les 21.00, per Esport3, es podrà seguir l'altra semifinal que jugaran el Betis i el València

Demà, a les 21.00, es podrà seguir en directe el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, que enfrontarà el Barça i el Reial Madrid. Els de Valverde, vigents campions de la competició, volen deixar ben encaminada l'eliminatòria per arribar al Santiago Bernabéu amb la feina feta.

La transmissió del matx serà d'Àlex Castells, Gerard Autet, Francesc Latorre, Maria Fernández Vidal i, a la llotja, Laura Brugués. Tan bon punt acabi el partit, en simultani per TV3 i Esport3 començarà una nova edició de "La Copa". La primera part del programa, conduïda des del Camp Nou per Maria Fernández Vidal, oferirà una primera anàlisi de l'enfrontament i les reaccions dels protagonistes. Xavi Valls agafarà el relleu des del plató de TV3 per completar la jornada amb una tertúlia amb diversos convidats, fins a les 00.00.

El Barça-Reial Madrid, també a "La TdT"

Una hora abans del partit, a les 20.00, a Catalunya Ràdio començarà "La transmissió d'en Torquemada - La TdT", amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, que en faran la transmissió.

Segona semifinal Betis-València

I dijous a les 21.00, per Esport3 es podrà seguir l'altre partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, que jugaran el Betis i el València. Els comentaris seran d'Oriol Vidal amb l'anàlisi de Gerard Autet.

tv3.cat

catradio.cat/latdt

Anar al contingut