Albert Segura
Albert Segura, subdirector del programa "El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en els desnonaments

Aquest dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Albert Segura, analitzarà els desnonaments en temps de moratòria amb el magistrat Roberto García, la directora del SAC de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, Estela Vergés, i el representant de la Plafaforma d'Afectats per la Hipoteca Josep Babot

A les 08.50, "Taula" sobre els desnonaments en temps de moratòria amb Roberto García, magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 30 de Barcelona; Estela Vergés, lletrada de l'Administració de Justícia i directora del SAC de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, el servei que entrega les notificacions dels jutjats de Barcelona, i Josep Babot, jurista i membre de la Comissió Jurídica de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona. 

A les 09.30, "Taula d'anàlisi" amb Jaume Barberà, periodista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Gemma Liñan, periodista d'El Nacional.

A les 10.35, "Informe econòmic", amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. Parlarà dels pros i contres de l'aixecament de patents de les vacunes contra el coronavirus. També de la reactivació econòmica ara que s'ha acabat l'estat d'alarma.

A les 11.07, entrevista a Pablo Servinge, enginyer agrònom i doctor en Biologia, que al 2015 va publicar amb Raphaël Stevens el llibre "Colapsologia", una disciplina que estudia el probable col·lapse de la civilització a conseqüència de les múltiples crisis que travessa el planeta.

A les 11.30, "Hola segle XXI", amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital. Parlarà del futur dels drets d'autor i en general de la indústria musical amb Eva Faustino, advocada especialitzada en dret de la propietat intel·lectual i membre de la junta directiva de l'Acadèmia Catalana de la Música, i directora de l'Associació de Productors i Editors Fotogràfics i Videogràfics de Catalunya (l'APECAT).

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran David Verdaguer, actor i presentador del programa "Tabús" de TV3 i Albert Prat, actor.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut