Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" ofereix demà la primera entrevista a Joan Laporta com a precandidat a la presidència del Barça

Aquest dijous, "El matí de Catalunya Ràdio" mantindrà una entrevista amb el precandidat a la presidència del Barça Joan Laporta, la primera que es farà amb motiu de les pròximes eleccions

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

A les 08.45, entrevista a Joan Laporta, precandidat a la presidència del FC Barcelona.

A les 09.05, "Tertúlia esportiva" amb Xavi Campos, cap d'Esports de Catalunya Ràdio; Jordi Borda, director adjunt de Catalunya Ràdio, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

A les 9.45, "Taula d'anàlisi" amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Jordi Barbeta, periodista, i Iva Anguera, periodista d'El Independiente.

A les 10.40, "Ciència", amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. L'espai inclou una entrevista a Laura Lechuga, cap del grup de biosensors de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, que coordina el projecte europeu CONVAT per desenvolupar un test ràpid, portàtil i econòmic de la Covid-19.

A les 11.07, "Llibres per llegir", amb David Guzmán, periodista, responsable del programa "Ciutat Maragda" de Catalunya Ràdio. Parlarà dels llibres i de la seva relació amb l'experimentalisme.

A les 11.34, "Sèries i cuina", un espai en què es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que portaran dos convidats molt especials.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut