Mònica Terribas
Mònica Terribas
Divendres 13 de març, a les 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Josep Bargalló, conseller d'Educació, i Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos

Demà divendres 13 de març, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas entrevistarà Josep Bargalló, conseller d'Educació. A les 8.55, Terribas també conversarà amb Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos d'Esquadra.

A les 09.30, la tertúlia amb Salvador Cot, director del diari digital "El Món"; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari "El País"; Jesús Rodríguez, periodista de La Directa, i Carles Pont, professor de Comunicació de la UPF. Durant la tertúlia truquem a Ramon Font, portaveu nacional d'USTEC·STEs, i Lidón Gasull, directora de la FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya).

A partir de les 10.08, consultori sobre qüestions laborals i coronavirus amb Luz Bataller, directora general de la Inspecció de Treball; Mireia Montesinos, advocada laborista del col·lectiu AiDE, i Sandra Zapatero, presidenta de la CTAC, Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya.

A les 11.12, "Temps a la carta" amb Tomàs Molina, i a les 11.25 el "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

A partir de les 11.38, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. Es farà una playlist de cançons per escoltar si t'has de quedar a casa molts dies. I, amb Roger Escapa, s'avançaran els continguts d'"El suplement".

La psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella Elena Crespi, a "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Elena Crespi, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella, i l'oient Carles Sánchez.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut