DIMECRES, A LES 6.00

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

Demà, dimecres 27 de maig, "El matí de Catalunya Ràdio" continua seguint l'evolució de la crisi del coronavirus amb els seus protagonistes. El programa se centrarà en el sector de l'ocupació i els afers socials, i es fixarà també en com encaren a l'Institut Guttmann la recuperació de les persones amb seqüeles de la Covid-19.

A primera hora, a les 7.30, entrevista al doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, per saber si es frenaran les retallades en polítiques actives d'ocupació, si s'agilitzarà la burocràcia en la concessió d'ajudes a les famílies i si s'assumiran els sobrecostos de l'epidèmia per a les entitats de servei públic.

A partir de les 9.05, la tertúlia, amb Jordi Muñoz, politòleg i professor de ciència política de la UB; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats; Sònia Andolz, politòloga, experta en conflictes i seguretat internacional, i Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses.

A l'espai "El racó de pensar", a les 10.10, es parlarà de "Lliures", un projecte que des del 2016 contribueix a revertir les desigualtats, la pobresa i l'exclusió social. Explicaran en què consisteix David Fernàndez, periodista i activista social; Teresa Crespo, membre de la Vocalia de Pobresa de la Federació d'Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), i Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural.

Tot seguit, a les 10.35, entrevista a Montserrat Bernabeu, directora assistencial de l'Institut Guttmann, que parlarà del programa d'atenció a les persones que tenen seqüeles després d'haver superat el coronavirus.

A les 11.10, a la secció "Mediats i serioses", Àlex Gutiérrez i Santi Villas analitzaran l'actualitat televisiva de la setmana i les propostes serièfiles arribaran de la mà de Sílvia Comet, Cristina Bordas i Víctor Sala. La secció inclourà també una entrevista a Lorenzo Mejino i Paula Hergar, coautors del llibre "La vuelta al mundo en 80 series". A continuació, l'espai "Músiques confinades", seguit de "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut