Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Alfred Bosch, conseller d'Acció Exterior

Aquest divendres, 8 de febrer, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevista Alfred Bosch, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Esther Vera, directora de l'Ara; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Salvador Cot, director d'El Món; Ana Pardo, directora de Público, i Enric Hernàndez, director d'El Periódico de Catalunya.

A les 10.45, "Temps a la carta" amb Francesc Mauri, i a partir de les 11.00, "Desinforme setmanal" amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

A partir de les 11.30, "Deixa que soni" amb Miqui Puig, Blai Marsé i Roger Escapa. L'espai inclourà l'entrevista al grup Oques Grasses, que demà posen a la venda el seu quart disc, "Fans del sol", i que a partir del dia 21 de febrer faran una gira internacional de presentació que els portarà a Londres, Cardiff, París, Brussel·les i Bolonya, entre d'altres. Els components Josep Montero (veu i guitarra), Guillem Realp (baixista), Joan Borràs (melòdica), Arnau Altimir (percussió), Miquel Biarnés (trombó) i Josep Valldeneu (saxo) interpretaran el tema "Cançó de l'aire", en directe a l'estudi.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut