Demà, a les 22.30

El malbaratament de l'energia, a "Nau espacial La Terra"

El dimecres 27 de febrer, a les 22.30, el canal 33 emetrà el quart capítol de "Nau espacial La Terra", una sèrie de cinc episodis de 40 minuts cadascun que, d'una manera científica i poètica alhora, tracten diferents aspectes dels 50 anys que fa que la comunitat científica estudia l'impacte de l'activitat humana al planeta. L'episodi de dimecres, "Les cabines dels passatgers", parlarà del preu de l'energia al s.XXI.

Amb un model basat en els combustibles fòssils, l'energia s'encarirà cada vegada més i, a mesura avanci el segle XXI, cada cop n'hi haurà menys. En l'episodi de dimecres, el programa reflexionarà sobre el malbaratament de l'energia arreu del món, des de la pèrdua de l'escalfor de les cases, passant pel sistema actual de mobilitat fins als efectes de la globalització en les cadenes de subministrament.

Amb una mirada diferent, "Nau espacial La Terra" explica, cada dimecres, les conclusions dels experts i la coresponsabilitat de l'home alhora de governar l'única nau de l'Univers on se sap que hi ha vida.

Anar al contingut