Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.00

El jutge José María Fernández Seijo i la portaveu de la PAH, Lucía Delgado, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el jutge José María Fernández Seijo i la portaveu de la PAH, Lucía Delgado. Parlaran dels desnonaments oberts, els que s'ordenen sense una data concreta, i se'n podrà conèixer un cas.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat Jordi Cabré, Carles Monguilod i Olga Ruiz, amb la incorporació del politòleg Lluís Orriols, pendents de les detencions que ha fet la Policia Nacional aquests dos últims dies, de l'ingrés d'Oriol Pujol a la presó i d'altres temes que puguin sorgir.

Devolucions de l'IRPF per les guarderies
Una advocada especialista en dret fiscal aclarirà a qui beneficia i com s'ha de tramitar la nova deducció de fins a 1.000 euros per les quotes pagades a les escoles bressol el 2018.

Concentracions de taxistes
El programa estarà pendent de la reunió dels taxistes amb la Generalitat i de les mobilitzacions que convoquin.

Com es mouen els joves?
Sir Joan i Leopolda Olda parlaran de patinets, de cotxes, de transport públic, en definitiva, de com van amunt i avall. I també se sabrà com se celebren a les xarxes els aniversaris i quin és l'últim "challenge" de moda, que també té a veure amb l'edat.

Dues propostes teatrals
I, com cada divendres, la cultura protagonitzarà la part final del programa. L'actor i director Oriol Grau presentarà l'obra sobre dos ajudants de Miquel Àngel que està fent a l'Escenari Joan Brossa; la periodista Laura Serra recomanarà l'obra "Amanda T", que es representa al TNC, i tot plegat ho il·lustrarà la dibuixant Raquel.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut