Diumenge, a les 13.50

El Joel Joan més autèntic i tarambana, a l'"APM?"

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge a les 13.50, Joel Joan passarà per la secció "La Televisió és Història", on parlarà de les seves festes i dels seus projectes fallits i exhibirà la seva autenticitat per mostrar-se com el que és: un mite sense pèls a la llengua.

Per la seva banda, la Nerea Sanfe visitarà les runes de Pont Aeri amb els discjòqueis residents més famosos de la discoteca com Xavi Metralla, DJ Sisu o DJ Escudero. I Arnau Garcia deixarà que li tirin les cartes del tarot a la secció "Apocalypse Arnau". 
 
A més, Jordi Évole tindrà gastroenteritis; Titó desfermarà el caos de TV3; Pere Aragonès anirà a "La Sotana" a explicar que va robar croquetes i Josep Pedrerol farà de professor a "Merlí". 
 
Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 
 
I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan, les receptes d'en Cintet i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses.
Anar al contingut