Divendres, a les 22.05

El grup valencià La Fúmiga posa música al Top 1 del "Zona zàping"

Demà divendres, a les 22.05, a TV3, el "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup valencià La Fúmiga, que posa música al Top 1 amb el seu tema "Mediterrània".

El protagonista, i la imatge viral de la setmana, és un gat en perill de caure d'una altura considerable en un estadi de beisbol als Estats Units, que aconsegueix robar l'atenció del públic i que, finalment, el salven. També es podrà veure algunes de les reaccions al trist debut del Barça a la Champions, un gos fent un "catch" en un partit de criquet, i una pantera gegant virtual en un camp de futbol americà.

El "No te la fotis" continuarà mostrant les millors imatges que han volgut compartir els seguidors del programa mitjançant la web i la resta de xarxes socials (WhatsApp, Instagram, TikTok). Coreografies, jocs, reptes i trompades, amanits amb bon humor i molta imaginació, en la setmana de tornada de nens i nenes a les aules.

El programa continua la col·laboració amb el Club Super3 amb el Rat Ball, un concurs estiuenc de vídeos domèstics de ball que proposen el Riff i el Flat, els protagonistes de l'espai "Rat Rank". Aquesta setmana es coneixeran els 3 guanyadors del concurs.

A més, es continuarà amb el concurs a la secció d'aigua del "No te la fotis", en què es premiarà el vídeo més divertit amb una experiència Tuna Tour a l'Ametlla de Mar, on el guanyador podrà nedar enmig de centenars de tonyines vermelles salvatges, mentre els dona menjar i les observa en el seu medi natural.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut