Damià Aguilar i Noel Rodríguez
Damià Aguilar i Noel Rodríguez
DIUMENGE, A LES 13.30

El Gran Premi d'Alemanya, a "Univers MotoGP"

Diumenge, a les 13.30, torna "Univers MotoGP" a Catalunya Ràdio, amb la transmissió en directe de la cursa reina del Gran Premi d'Alemanya, el novè Gran Premi de la temporada, amb Damià Aguilar. I a les 23.30, a Esport3, un resum ampli amb les millors imatges.

Catalunya Ràdio transmetrà la cursa de MotoGP del Gran Premi d'Alemanya, que es disputa al circuit de Sachsenring. David Clupés i Damià Aguilar, amb l'equip del "Tot gira", conduiran "Univers MotoGP", amb un seguiment especial dels pilots catalans que hi participen. I l'anàlisi, de Lluís Costa.

Marc Márquez continua líder, després d'haver quedat segon a Holanda, on es va imposar Maverick Viñales. El segon lloc de la classificació és per a Andrea Dovizioso i, el tercer, per a Danilo Petrucci.

"Univers MotoGP", diumenge, a les 23.30, a Esport3

Una hora amb totes les imatges del GP d'Alemanya de motociclisme, novena prova del Mundial. El 2018, la cursa de MotoGP va acabar amb la victòria de Marc Márquez, seguit de Valentino Rossi i de Maverick Viñales. El programa comptarà amb un ampli resum de la cursa de la categoria reina i també entrevistarà els pilots catalans de totes les categories.

Noel Rodríguez conduirà el programa, sense oblidar-se de les imatges més espectaculars de la resta de cilindrades, Moto2 i Moto3. A plató, analitzarà tots els detalls tècnics amb Ricky Cardús, i Xavi Guillén explicarà tot el que passi "in situ" des del circuit ubicat a Saxònia.

catradio/univers-moto-gp/

esport3.cat

 

Anar al contingut