Dilluns, a les 22.05

"El foraster" trepitja el Garraf per primera vegada

Dilluns, a les 22.05, a TV3, una nova parada en el camí d'"El foraster". Aquesta tardor, Quim Masferrer ha tornat a la carretera coneixent la gent dels pobles de Catalunya i descobrir les seves petites grans històries. Aquesta setmana Olivella, un poblet enfilat a la zona més remota i muntanyosa del Garraf, comarca que "El Foraster" trepitja per primera vegada.

Olivella

Al bell mig del Parc Natural del Garraf es troba Olivella, un poblet enfilat a la zona més remota i muntanyosa del Garraf, comarca que "El Foraster" trepitja per primera vegada.

El municipi acull l'únic monestir budista de Catalunya, situat al Palau Novella. Guiat per la Isabel, una de les monges budistes del temple, en Quim tindrà l'ocasió de descobrir de primera mà els fonaments filosòfics d'aquesta religió.

El foraster també coneixerà les "Lleones d'Olivella", un grup de dones que s'entrenen ben fort en defensa personal, per fer front als perills d'una societat on, malauradament, la violència masclista continua sent una realitat palpable. I mentrestant, l'Aida, una jove campiona de para-taekwondo, demostra dia rere dia que, en aquest món, ser diferent no és fàcil i que l'actitud és el que pot marcar la diferència.

En Quim gaudirà d'un assaig de la coral del poble, "El somriure d'Olivella", liderada amb entusiasme per l'explosiva Donna, i descobrirà que a la perruqueria regentada per l'Encarna el tema principal de conversa no és un altre que el sexe. També parlarà amb en Portu, que acaba de ser avi i té més ganes de fer coses que mai.

I després, recupera el pas del Foraster per Santa Pau

Situat al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa i envoltat de volcans mil·lenaris, Santa Pau s'enorgulleix d'oferir al món un producte únic: el fesol de Santa Pau. I en Quim tindrà 48 hores per comprovar, amb la Maria i en Lluís, fins a quin punt la terra és el reflex dels que hi viuen i la treballen. En Josep farà conèixer el seu peculiar sistema de predicció meteorològica, i amb l'ajuda d'en Fidel, en Quim haurà d'afrontar un repte inesperat a l'ermita de Santa Margarida, construïda al vell mig del cràter del volcà. A més, també desfilaran pel programa l'Eddie i la seva flota de segways, i en David amb les seves històries de zombis garrotxins.

I després d'haver conegut el poble des de terra, en Quim el descobrirà des de l'aire, enfilat dalt d'un globus per primera vegada a la seva vida.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut