El periodista Jordi Sunyer
dissabte

El duel català de Primera RFEF entre el Cornellà i el Nàstic, a Esport3

La Primera RFEF torna aquest dissabte a l'Stage Front Stadium, llar habitual del RCD Espanyol. El Cornellà i l'ajuntament de la ciutat, en col·laboració amb el club blanc-i-blau, han organitzat el "dia de la ciutat" amb diferents activitats lúdiques al voltant del duel entre l'equip verd i el Club Gimnàstic de Tarragona. La culminació de la jornada, el partit en sí, es disputarà a l'Stage Front Stadium a partir de les 17.00 i Esport3 l'oferirà en directe.

Els de Gonzalo Riutort, sovint irregulars, arriben a aquest partit en una situació còmoda gràcies a una sèrie de sis jornades d'imbatibilitat, després de quatre derrotes consecutives, que els ha dut a la dotzena posició de la taula, amb sis punts de marge respecte al descens. Els del Baix Llobregat han guanyat en els dos últims partits, als camps del Rayo Majadahonda i la Reial Societat B; i, a més, el canari Clau Mendes, després de la seva lesió, ha tornat a veure porta i es referma com a màxim golejador de l'equip, amb set dianes. Tot i jugar en un camp on no ha disputat cap partit aquesta temporada, el Cornellà intentarà millorar ara els seus números com a local, després de dos empats a zero consecutius contra l'Osasuna B i la SD Logronyès.

El Nàstic, tot i no poder arrabassar-li el liderat al Deportivo en el partidàs de diumenge passat al Nou Estadi, arriba al matx amb la moral pels núvols. El gol de l'ex del Cornellà Pablo Fernández i el nivell mostrat davant del gran favorit a l'ascens fa que els de Dani Vidal arribin al duel segurs que poden competir fins al final del campionat per l'ascens directe, i per això hi haurà mobilització de la "marea grana". S'espera un miler de seguidors del Nàstic a l'Stage Front Stadium. Curiosament, les sensacions dels granes són millors que els resultats, perquè el Nàstic només ha sumat cinc punts dels últims dotze, però la igualtat a la categoria, els cinc primers classificats estan separats per un punt cadascun, fa que la seva candidatura a pujar continuï intacta. Els granes perden Òscar Sanz per la lesió al genoll que es va fer diumenge al Nou Estadi, però recuperen Gorostidi i Jaume Jardí, sancionats en l'anterior jornada.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, d'Alberto Manga.

esport3.cat

Anar al contingut