Joel Joan a "El crac"
Joel Joan a "El crac"
A partir del 25 de gener, a les 22.00

"El crac" de Joel Joan arriba al 33

A partir del 25 de gener, a les 22.00, Joel Joan torna, aquest cop al 33, que recupera "El crac", una comèdia creada i dirigida conjuntament amb Hèctor Claramunt i en què es barreja realitat i ficció. Dos capítols cada setmana on Joel Joan es posa a la pell de Joel Joan, un actor amb una mala fama d'allò més merescuda. Roger Coma, Assumpta Serna, Miki Esparbé, Sara Espígul i Diana Gómez completen el repartiment d'aquesta ficció dins de la ficció.

"El crac" és una comèdia que mescla realitat i ficció on l'actor de "Plats bruts" i "Porca Misèria" s'exposa en una metarealitat on s'interpreta ell mateix d'una manera autoparòdica i gamberra.

"El crac" també és ficció dins de ficció. El punt de partida d'"El crac" és quan la gran producció catalana de l'any "Moragues, el gran general" es queda sobtadament sense protagonista. El Joel farà mans i mànigues, i passarà per sobre de qui faci falta, per aconseguir el paper d'aquesta producció que dirigeix en Nico (Miki Esparbé), que l'odia a mort. Per accedir al paper el Joel haurà de pagar un preu bastant alt. La sèrie bàsicament és tot el que el Joel és capaç de fer, les estratègies increïbles que posarà en joc per aconseguir els seus objectius més infantils i narcisistes, com ara obtenir l'èxit i la fama sigui com sigui.

Sinopsi

En Joel Joan és incongruent, inconsistent, intransigent, indecent, insuportable, incoherent, insaciable... En resum, tots els adjectius que comencin per "in" li escauen prou bé, sobretot el d'"incendiari", ja que, als seus 42 anys, en Joel ho ha cremat tot. Està més sol que la una. Ningú vol treballar amb ell. Víctima de la seva (merescuda) mala fama.

Quan la gran producció catalana de l'any, "Moragues, el gran general", es queda sobtadament sense protagonista, el Joel farà mans i mànigues, i passarà per sobre de qui faci falta, per aconseguir el paper. 

Capítol 1.- "El gran calamar"

La gran producció cinematogràfica catalana de l'any, "Moragues, el gran general", es queda sense actor protagonista en l'últim moment. En Joel Joan, en hores baixes, somia aconseguir aquest paper, però en Nico Carrillo, director de la pel·lícula, detesta profundament en Joel. En Nico només li donarà el paper a canvi d'una condició. Quin preu serà capaç de pagar en Joel per aconseguir el paper de la seva vida?

Capítol 2.- "El gran combat"

En Joel intenta per tots els mitjans que el Roger Coma, a qui han donat el paper de Moragues, es dediqui a escriure i abandoni la pel·lícula. I mentre els actors s'entrenen per al rodatge que els espera, el Joel, rabiós i ferit en l'orgull per haver perdut el paper protagonista, converteix l'entrenament en una competició personal amb en Roger. Paral·lelament, el "crac" intenta recuperar la seva relació sentimental amb la Sandra.

EQUIP ARTÍSTIC

Joel Joan és Joel Joan
Roger Coma és Roger Coma
Assumpta Serna és Kitti Fullola
Miki Esparbé és Nico Carrillo
Sara Espígul és Sandra Ferrer
Diana Gómez és Carla Casanova

EQUIP TÈCNIC

Directora de càsting: Cristina Campos
Director de fotografia: Bernat Bosch
So directe: Xavi Mas
Muntatge: Guillermo de la Cal, Xavi Carrasco i Luis Rico
Música original: Maikmaier
Director d'art: Joan Sabaté
Figurinista: Ariadna Julià
Maquillatge i perruqueria: Lidia Rueda i Verónica Mejías
Ajudant de direcció: Mònica Farrés
Cap de producció: Bernat Rifé
Directora de producció: Anna Vilella
Editor Continguts TVC: Joan Sol
Productores executives TVC: Susanna Jiménez i Conxa Orea
Productor executiu: Joel Joan
Escrit i dirigit per Joel Joan i Hèctor Claramunt

tv3.cat/el-crac/

facebook.com/elcractv3

twitter.com/ElcracTV3

Anar al contingut