"El cerro de los dioses", una investigació amb un rerefons macabre
"El cerro de los dioses", una investigació amb un rerefons macabre

El 33 estrena "El cerro de los dioses" a "Cinema 33"

Demà, dissabte, a les 23.05, "Cinema 33" estrena "El cerro de los dioses", amb participació de TV3. Rodat com a fals documental i òpera prima de Daniel M. Caneiro, investiga el rerefons macabre d'uns premis audiovisuals que se celebren en un poblet de Castella-la Manxa.

Des del 23 d'abril, el teatre ha deixat pas al cinema, al 33. Cada dissabte, a "Cinema 33", es podran veure produccions catalanes, amb la participació de TV3 i amb un gran recorregut per un bon nombre important de festivals on han recollit diversos reconeixements.

Paula, directora de documentals, investiga un influencer, una actriu i un director de cinema d'autor, que han estat convidats a una celebració en un poble de Castella-la Manxa, amb la intenció d'oferir les seves ànimes a un antic déu, per aconseguir la fama i l'èxit. 

És una producció de Lacima Producciones S.L., 2019 amb participació de TV3, dirigida per Daniel M.Caneiro i interpretada per Paula Rodríguez  (Paula Muñoz), Marc Martín (Jaume Ulled), Itziar Castro (Itziar Castro), Pau Escobar (Pau Escobar) i Will Shephard (Will Shephard). 

"Cinema 33" recull, dissabte rere dissabte, produccions que han recorregut un bon nombre de festivals on han obtingut reconeixements, com "Armugán", de Jo Sol, amb Íñigo Martínez i Gonzalo Cunill; "Les perseides", d'Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, amb Nora Sala-Patau i Eduard Buch; "Ardara", de Xavier Puig i Raimon Fransoy, amb Bruna Cusí i Maria Garcia Vera; "Terra de telers", de Joan Frank Charansonnet, amb Ramon Godino i Laia Díaz; "Les dues nits d'ahir", de Pau Cruanyes i Gerard Vidal, amb Judit Cortina i Oriol Avellaneda; "Expansives", de Ramiro García, amb Sara Hebe i Martina Juncadella; "El cerro de los dioses", de Daniel M. Caneiro, amb Paula Rodríguez i Marc Martín: "Un blues per a Teheran", el documental de Javier Tolentino, i "L'any de la plaga", de Carlos Martín, amb Ivan Massagué i Ana Serradilla 

Anar al contingut