Màrius Serra.
Màrius Serra.
DILLUNS, A LES 11.00

Dilluns, gran final de la Copa Enigmàrius, a "El matí de Catalunya Ràdio"

El 23 de desembre, a les 11.00, els 50 finalistes disputaran la final en tres rondes de play-off. En l'edició d'aquest any han participat 4.113 persones i, durant la festa, hi haurà l'actuació musical de Rabadàb.

Dilluns, 23 de desembre, l'"Enigmàrius", de Màrius Serra, que es fa dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", farà la gran final de la dotzena edició de la Copa Enigmàrius 2019, en què els 50 primers de la classificació general es disputaran els premis en les tres rondes de play-off que es faran a l'Auditori AXA de Barcelona a partir de les 11.00.

En la Copa Enigmàrius d'aquest any han participat 4.113 persones, que han respost correctament algun dels enigmes plantejats des del 2 de setembre fins al 17 de desembre.

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius hi haurà l'actuació musical de la banda Rabadàb, amb Pau Llop (veu), Ireneu Grosset (teclats), Joan Sobrevals (hammond) i Joan Vergés (bateria), que acaben de publicar el disc "Nadales per jamacaines" (Buenritmo Records, 2019).

 

La tertúlia política

A les 8.30, Mònica Terribas farà tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG, i Jordi Cañas, eurodiputat de Ciutadans.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.05, la tertúlia esportiva, amb Ricard Torquemada, director de "La TdT" de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ramon Besa, redactor en cap d'El País, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

 

Homenatge musical al poeta Joan Salvat-Papasseit

A les 10.35, el fotògraf Àlex Carmona parlarà del llibre-CD "Sota el firmament", un homenatge musical i solidari dedicat a la poesia de Joan Salvat-Papasseit en què reuneix un total de 26 grups i artistes. L'acompanyaran els cantautors Èric Vinaixa, que interpreta el tema "Dona'm la mà", i Gemma Humet, que toca el tema "Mester d'amor".

 

L'actor Jordi Ríos, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actor Jordi Ríos i l'oient Ignasi Taltavull.

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 07.54 i fins a les 09.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut