Ricard Ustrell, presentador de "Col·lapse"
DISSABTE

David Verdaguer, el Mago Pop, La Maña i Enrique Tomás, a "Col·lapse"

Dissabte, 17 de febrer, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, rep l'actor David Verdaguer, el Mago Pop, La Maña i l'empresari Enrique Tomás.

L'actor David Verdaguer, que es troba en un bon moment laboralment parlant, ens explicarà les seves pors, els seus anhels, el seu afany de superació i també hi haurà un moment per a la nostàlgia en recordar els seus inicis a Malgrat de Mar.

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, entra per primera vegada al refugi de "Col·lapse" per parlar de la seva etapa als escenaris de Broadway, de la seva manera d'entendre la màgia, del seu projecte de reobertura del Teatre Victòria de Barcelona i del fenomen escènic mundial en què s'ha convertit.

La Maña, una de les mítiques vedets del Paral·lel que va treballar com a cap de cartell a El Molino durant moltes dècades, explicarà alguns dels seus records més ben amagats. Amb ella el programa compartirà anècdotes de professió i d'infantesa.

L'empresari Enrique Tomàs visita "Col·lapse" per parlar de com es crea un imperi a base d'esforç i treball, també dels valors familiars, la tradició i el negoci familiar, i ensenyarà a tallar un bon pernil.

Davant de la previsió que entre el 20 i 21 de febrer el Tribunal Superior britànic es pronunciï de manera definitiva sobre l'extradició del periodista i editor australià Julian Assange als EUA, i sobre les conseqüències que això pot tenir i el que se'n pot derivar, d'aquesta decisió judicial, en parlarem amb Gabriel Shipton, germà de Julian Assange, amb Adriana Ribas, portaveu d'Amnistia Internacional a Catalunya, i amb el periodista i professor Frederic Vincent.

L'actuació musical anirà a càrrec de Manu Guix i, com sempre, per tancar el programa, Sergi Pàmies farà la seva sessió de coaching personal.

tv3.cat/collapse
#Col·lapse3Cat

 

Anar al contingut