Dani Alves, a l'"APM Extra" de diumenge
Dani Alves, a l'"APM Extra" de diumenge

Dani Alves té coses a dir, a l'"APM Extra" de diumenge

i Joaquín Reyes, a l'"APM?" de dilluns

Aquest diumenge, 28 de novembre, a les 13.50, a l'"APM? Extra, les declaracions explosives de Dani Alves. I l'endemà, dilluns, a les 22.05, A l'"APM?", l'humorista Jaquín Reyes demostrarà que és fan del programa, a "La televisió és cultura".

APM? Extra. Diumenge, a les 13.50

El programa oferirà . declaracions explosives de la jove promesa barcelonista Dani Alves. A més a més, Veronica Forqué fent por, les millors fuetades, lliçons de lèxic i un convidat molt especial.

Tot això i moltes coses més, en un programa de trenta minuts, just abans del "TN migdia", amb el més divertit de l'actualitat televisiva i l'estil incomparable de l'"Alguna pregunta més?"

APM? Dilluns, a les 22.05

Aquest dilluns, a banda de comprovar que l'humorista Joaquín Reyes és fan de l'"APM?", a "La televisió és cultura", Joel Díaz anirà al Parlament a posar pau després de la tensió dels pressupostos a "Díaz de fúria"; Isma Juárez acudirà a la final de la Copa Davis; les millors imitacions dels espectadors a "Vull sortir a l''APM?'"; Rocío Quillahuaman parlarà de les criptomònades. L'espectador veurà el Xavi Hernández de veritat; cantarà amb David Moreno i passarà por amb un nou capítol de "Crims".

Tot això i molt més, en un "APM?" de 30 minuts que a partir de la setmana que ve s'emetrà els dilluns, després del "TN vespre".

Anar al contingut