Gol a Gol - Jordi Grau
Jordi Grau dirigeix i presenta el "Gol a gol"
Dissabte i diumenge

Comença la Lliga de futbol i torna el "Gol a gol"

Els dissabtes i els diumenges, a les 22.55 i a les 23.50, Esport3 emetrà una altra temporada de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Aquest cap de setmana, el programa estarà pendent de les millors jugades dels partits de la 1a jornada de la Lliga de Primera Divisió, amb especial atenció als equips catalans, el Barça, l'Espanyol i el Girona

Aquest cap de setmana, Jordi Grau torna amb "Gol a gol" i repassarà les millors jugades dels partits de la 1a jornada de la Lliga de futbol. El Barça s'estrena contra el Rayo Vallecano al Camp Nou. Els de Xavi, amb les noves incorporacions, saltaran a la gespa amb tota la il·lusió d'imposar-se en aquesta Lliga. 

L'Espanyol debutarà al camp de Balaídos, contra el Celta. Els blanc-i-blaus, amb Diego Martínez al capdavant d'una plantilla totalment renovada, afronten aquesta temporada amb la idea de fer gaudir l'afició i no lluitar únicament per la permanència. 

I el Girona torna a Primera visitant el camp del València, un partit que no serà fàcil per als homes de Míchel. Una plantilla jove i amb moltes ganes de triomfar a Primera.  

Jordi Grau estarà acompanyat, dissabte, per Gerard Autet i Gerard López, i hi debutaran dos fitxatges nous, Joan Verdú i Jonatan Soriano; i diumenge, hi haurà Mireia Vera, Jofre Mateu, Marc Mayola i Bojan Krkic. 

#GolaGolTV3 

Anar al contingut