Fotograma de "Cites Barcelona"
Els actors Manuela Vellés i Pablo Rivero en una escena de "Cites Barcelona"

Comença el rodatge de "Cites Barcelona"

La ciutat de Barcelona és, aquests dies, l'escenari del rodatge de la sèrie "Cites Barcelona", que TV3 estrenarà l'any que ve. Aquesta nova entrega de "Cites" està produïda per Filmax, amb la participació de TV3 i de Prime Video, i compta amb Pau Freixas a la direcció.

Després de dues temporades d'èxit de "Cites", la sèrie dirigida per Pau Freixas tornarà a les pantalles amb el títol de "Cites Barcelona". Els nous capítols de la tercera temporada de la sèrie estaran produïts per Filmax i es podran veure tant per TV3 i les seves plataformes digitals com a Prime Video l'any que ve.  

Com en les altres dues temporades, la ciutat de Barcelona serà l'escenari de "Cites Barcelona". El rodatge va començar el diumenge 16 d'octubre i s'allargarà fins al desembre. En total, seran sis capítols que mostraran trobades entre diversos personatges, alguns dels quals ja seran coneguts del públic, ja que van protagonitzar algun dels episodis anteriors.  

"Cites Barcelona" compta amb Pau Freixas i Èric Navarro com a productors executius creatius i la dirigiran Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens. Un dels grans valors insígnia de la producció és el seu ampli repartiment coral, que en aquesta nova entrega comptarà amb Pablo Rivero, Manuela Vellés, Betsy Túrnez, Eduard Buch, Aida Oset, Ricard Sales, Jordi Llovet, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro, Carmen Machi, Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Ajay Kumar, Andrea Álvarez, Pol López, Pep Ambrós, Alejo Sauras, Albert Ausellé, David Verdaguer, Berta Castañé, Berta Bayarri, Joana Vilapuig, Vito Sanz, Eva Santaolaria, Antonio Hortelano i Carme Balagué. 

TV3 i les seves plataformes digitals emetran aquesta tercera temporada íntegrament en català i estrenaran en exclusiva els dos primers capítols, mentre que a Prime Video es podrà veure en altres idiomes. 

Aquesta tercera temporada de "Cites Barcelona" està produïda per Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de TV3 i de Prime Video. 

L'argument 

Els personatges de "Cites Barcelona" es troben cara a cara després de conèixer-se a internet. Busquen amor, sexe o simplement algú que els allunyi de la soledat.  

Són trobades entre desconeguts, històries sobre el que passa quan la tecnologia desapareix i l'únic que queda són dues persones amb les pròpies necessitats i contradiccions. La sèrie explica com és la primera cita, quan entren en joc les pors, els secrets i les expectatives. 

En un marc molt urbà, cada capítol explica la història de dues d'aquestes cites. Al llarg de la temporada, els personatges es barregen i entrellacen, i es creuen històries. 

"Cites Barcelona" és una mirada elegant, natural i entretinguda de les relacions de parella actuals, de la seva diversitat i complexitat. 

La ciutat de Barcelona, també protagonista 

La sèrie també és una cita romàntica amb la ciutat de Barcelona, que es converteix en una convidada de luxe a través d'espais com bars, pubs, restaurants, carrers, llibreries o places. 

A cada una de les històries, l'espectador podrà visitar els llocs més icònics de al ciutat comtal, com ara la Sagrada Família, el port o la Rambla, però també podrà connectar amb la vida quotidiana barcelonina a través d'altres racons menys coneguts.  

Dues temporades d'èxit 

Les dues temporades anteriors de "Cites", produïdes per Filmax i estrenades a TV3, van tenir una gran acceptació entre els espectadors, amb una audiència acumulada de més de 3 milions de persones. En concret, de mitjana, l'audiència va ser de 342.000 espectadors i la quota de pantalla de l'11,6%.  

I pel que fa al digital, en total s'han fet 5,5 milions de reproduccions de les dues temporades de "Cites". La primera temporada va tenir una mitjana setmanal de 42.800 usuaris únics i 92.700 reproduccions a la carta. I la segona, una mitjana 65.200 usuaris únics i 155.700 reproduccions setmanals a la carta. 

#CitesBarcelona 

Anar al contingut