Com ens protegim dels perills de l'exterior, a "Dins el cos humà"

Demà, dimecres, a les 22.55, el 33 emetrà el quart i últim capítol de la sèrie documental de la BBC "Dins el cos humà". L'episodi d'aquesta setmana, "Un món hostil", mostra com els humans viuen constantment exposats al perill; des d'amenaces físiques a l'atac d'organismes microscòpics potencialment mortals, les persones estan extraordinàriament ben preparades per afrontar aquestes dificultats

El desenvolupament del cervell humà i la seva complexitat, les funcions dels òrgans més rellevants, la importància de l'aparell locomotor, el funcionament del sistema immunològic... "Dins el cos humà" mostra una història profundament personal; la història de com els nostres cossos, únics i extraordinaris, ens fan qui som. Des de la cèl·lula més minúscula fins a les extenses xarxes de vasos sanguinis, "Dins el cos humà" fa una meravellosa trajectòria i un curós repàs pel nostre organisme sorprenent.

Amb l'ús de gràfics en 3D que permeten generar escenes visuals dinàmiques i de màxim realisme, cada episodi comença dins el microcosmos de diferents éssers humans. Les càmeres més avançades tecnològicament permeten captar seqüències de vídeo a super-slow motion que revelen processos i elements de nosaltres mateixos dels quals som totalment inconscients. "Dins el cos humà" mostra com i quines diferents parts de la nostra anatomia han anat evolucionant al llarg dels anys. Com hem aconseguit convertir-nos en els animals més exitosos i evolucionats del planeta?

"Un món hostil", demà, a les 22.55

Vivim en un món hostil sotmesos a innombrables perills. A banda d'estar exposats a amenaces físiques, patim constantment l'atac d'organismes microscòpics potencialment mortals. "Un món hostil", quart i últim capítol de la sèrie documental de la BBC, mostra com el nostre organisme està extraordinàriament ben preparat per afrontar aquestes dificultats.

A més, es comprovarà com l'exèrcit intern del cos humà lluita sense parar contra aquests invasors microscòpics. També es mostrarà què passa quan l'organisme de les persones pren mal i com entra en acció un batalló de guerrers amb la finalitat de reparar les lesions sofertes.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut