Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Charlene Tilton, l'augment de casos de cibercrims a Catalunya i el millor de Barcelona'92, a "Col·lapse"

Dissabte, 18 de maig, a les 22.05 i a TV3, una nova edició de "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell. La mítica actriu de Dallas Charlene Tilton torna a TV3 per reviure alguns dels millors moments de la seva vida. Es recordarà el seu paper de Lucy a la sèrie "Dallas", la seva primera visita a Barcelona, la seva gestió de la popularitat, la relació amb la família i alguna sorpresa més.

No estarà sola: l'acompanya la seva filla Cherish Lee, que aprofita el seu viatge a Catalunya per donar a conèixer la seva música al públic català. Un talent que ha heretat del seu pare, el també popular cantant de country americà Johnny Lee.

La periodista del cor i icona social Teresa Berengueras ajudarà a recordar qui va ser i què va representar entre els 89 i 90 el personatge de Charlene Tilton. També es rememorarà alguns dels millors moments de l'entrevista que l'Àngel Casas li va fer fa dècades a TV3.

El nombre de cibercrims ha crescut molt a Catalunya en l'últim any. Es coneixerà el cas d'un noi que va ser víctima d'un cas de "sextorsió" (extorsió de tipus sexual) amb la col·laboració de l'inspector Josep López Garzón, cap d'Àrea central del Cibercrim i el periodista Toni Muñoz.

L'exjugador de la Reial Societat Zuhaitz Gurrutxaga fa un exercici de sinceritat i explica a cor obert com és viure amb un toc. Parla de tots els seus problemes de salut mental que va tenir durant la millor etapa esportiva de la seva vida, com els va gestionar, emocionalment parlant, i de quina manera ha tret partit i rendiment de les seves angoixes. Tota la història la recull al llibre "Subcampeón", que ha escrit conjuntament amb Ander Izaguirre.

El 26 de juliol està previst que comencin els Jocs de París 2024. Aquest esdeveniment esportiu de primer ordre mundial no es deslliura de polèmiques. Es parlarà de tot això, però també es recordaran alguns dels moments més emblemàtics dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 amb tres periodistes que els van viure en primera persona perquè van treballar de valent durant aquell esdeveniment. La mirada d'Olga Viza, Imma Pedemonte i Paloma del Rio. Tres amigues i companyes de feina i vida.

Per tancar el programa Sergi Pàmies, molt atent a tot el que passi a plató, fa la seva sessió de coaching.

tv3.cat/collapse

 

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut