Mònica Terribas
Mònica Terribas

Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 6 de març, a les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, amb qui es valorarà l'avantprojecte de llei de garantia de llibertat sexual que el govern espanyol va aprovar dimarts.

El programa de demà és un especial en clau femenina amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març. Al llarg de tota aquesta Setmana de les Dones, Catalunya Ràdio i TV3 han omplert la programació de rostres femenins i de continguts centrats en la lluita feminista.

A les 8.30, el programa connectarà telefònicament amb Jaume Asens, president del grup parlamentari d'Unides Podem, per parlar sobre les presumptes comissions irregulars que hauria rebut el rei emèrit, Joan Carles I.

Tertúlia periodística

A les 9.00, la tertúlia amb Cristina Genebat, actriu i traductora, autora del llibre "Som iguals o no?"; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Natza Ferré, escriptora, autora del llibre "Que no t'expliquin contes!"; Sofia Cabanes, periodista i una de les fundadores del diari digital ebrenc Aguaita.cat, i Sara González, periodista de política del Nació Digital.

A les 10.08, Terribas entrevistarà la corresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 a Beirut, Txell Feixas Torras, que acaba de publicar "Dones valentes".

A les 10.33, entrevista i actuació de Marala Trio, un grup musical integrat per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, que presentaran el seu primer treball discogràfic, "A trenc d'alba", que surt a la venda el 8 de març.

A les 11.12, hi haurà l'edició especial, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, de "Deixa que soni". La secció inclou l'entrevista a Núria Graham, que presenta el seu tercer disc d'estudi, "Marjorie"; Meritxell Neddermann, que presenta el seu primer disc en solitari, "In the backyard of the castle", i Clara Peya, que presenta el seu espectacle "Suite TOC núm. 6" amb Les Impuxibles, la gira de concerts del seu disc "Estómac" i prepara el seu últim treball, "Perifèria".

A les 11.35, entrevista a la directora de cinema Gracia Querejeta, que presenta la seva última pel·lícula, "Invisibles", una visió irònica de la vida de tres dones de més de 50 anys.

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la cantant Pavvla i la directora i presentadora de "Les dones i els dies", Montse Virgili.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

#somdones

Anar al contingut