Catràdio estrena el podcast "Radio galàctica" per retre un homenatge a Jaume Sisa

Catràdio ret un homenatge a Jaume Sisa, en els seus 75 anys, amb l'estrena del podcast "Galàctica" 

Aquest dissabte, 23 de setembre, s'estrena el podcast "Galàctica" sobre l'univers d'en Jaume Sisa. Aquest cap de setmana, fa 75 anys aquest artista tan especial i Catràdio aprofita per retre-li un homenatge amb la publicació d'un podcast, que tindrà 40 capítols, i que també s'emetrà per antena

El 24 de setembre és l'aniversari del músic i cantautor Jaume Sisa. Fa 75 anys i el podcast "Galàctica" és un bon espai per apropar-se al seu univers. En paraules de Sisa, es tractaria d'anar "del caos a l'atzar, aproximadament" . 

"La ràdio galàctica --explica-- és una proposta radiofònica on tots els gèneres s'entremesclen fins al límit de l'audible. Tot hi cap, tot és possible d'escoltar. Tots els sons imaginables --humans, animals, maquinals, ambientals...-- hi tenen cabuda. Un programa musical on cançons i músiques arribades de tots els confins espaiciotemporals i culturals presents en el planeta s'erigeixen en protagonistes essencials. La ràdio galàctica té una vocació rodona dins d'un quadrat tancat en un triangle. És la coherència de la incoherència, l'explicació i el sentit d'allò que, aparentment, no en té o no sabem on és, perquè es basa en el principi de la visió galàctica que abasta tots els mons que som capaços d'imaginar i prova que la realitat consensuada és l'autèntica distopia".  

Al llarg de 40 capítols, amb una duració d'uns 50 minuts cadascun, es pot descobrir la personalitat i els gustos musicals d'un artista realment sorprenent. Els 5 primers episodis tenen els següents continguts: 

 Galàxia 1: Una polla xica, pica, pellarica, camatorta i becarica  

Arribem a la primera galàxia on tots els sons tenen cabuda i on hi ha els límits del tropicalisme, el Gato Pérez, Salvador Dalí i la pèrgola de Montjuïc.   

Galàxia 2: La perla de Catarroja  

Parem a la segona galàxia, on tots els sons tenen cabuda. Això no és cap sorpresa. Trobem que Pau Riba hi està instal·lat de forma sorprenent al costat d'unes castanyoles.  

Galàxia 3: Els Tiquismiquis i l'inquietant Rock & Roll  

El ritme arriba al confí espaciotemporal en aquesta nova galàxia, però també les paraules perdudes del Joan Capri i el seu amic Pep.  

Galàxia 4: Amic e Amat i el fricandó explicat  

Descobrir i aturar-se a una nova galàxia és escoltar les màgiques receptes de la mare i els fados d'Amália Rodrigues. 

Galàxia 5: Un niu de caderneres i la morena de la Serra  

La cinquena galàxia era evident que prometia. José Luis Perales rep trucades per culpa d'un vestit mai estrenat. Tot acaba amb el To-ca-ti-co-to-ca-tà. 

Anar al contingut